PRAVILA KORIŠĆENJA

Korišćenjem vebsajta Dr. Miloš Bjelović (u daljem tekstu: Sajt) podležete uslovima korišćenja navedenim na stranici “Pravila korišćenja” i važećim zakonskim propisima koji uređuju ovu oblast. Pristupom i korišćenjem Sajta, prihvatate bez ograničenja sve uslove korišćenja. U slučaju da ne prihvatate uslove korišćenja bez ograničenja, molimo Vas da napustite Sajt.

Autorska prava

Dr. Miloš Bjelović (u daljem tekstu: Autor) polaže autorska prava na sve tekstove, logotipe, vizuale, slike, video i audio materijal, kao i sav drugi materijal na Sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj). U slučaju kada je korišćen Sadržaj koji Autor nije kreirao, Sadržaj je tad postavljen uz dozvolu vlasnika prava na Sadržaj. 

Strogo je zabranjeno korišćenje, kopiranje ili na neki drugi način obrada Sadržaja, ukoliko za to nije dobijena izričita pisana dozvola Autora. U takvim slučajevima, Autor će koristiti pravo da zaštiti svoje autorsko delo svim zakonskim metodama.

Korišćenje Sajta

U retkim slučajevima, Sadržaj Sajta može sadržati netačne podatke prouzrokovane štamparskim greškama ili na neki od drugih načina. Takođe, postoji i verovatnoća da će u različitim vremenskim intervalima Sadržaj biti promenjen u manjoj ili većoj meri bez prethodnog obaveštenja. Autor ne garantuje da će internet sajt funkcionisati bez prekida i problema, kao i da će nedostaci biti ispravljeni blagovremeno. Autor ne garantuje da će Sajt raditi bez problema sa vašim uređajem kao i instaliranim softverom. Autor ne garantuje da će redovno ažurirati informacije sadržane na Sajtu.

Izuzeće od odgovornosti

Autor nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane iz korišćenja ili je na neki način povezana sa korišćenjem Sajta ili njegovog Sadržaja. Korisnici Sajt upotrebljavaju na sopstveni rizik.

Linkovi ka drugim vebsajtovima

Sajt sadrži linkove drugih vebsajtova koje se nalaze u vlasništvu trećih lica. Takvi linkovi nisu vlasništvo Autora i navedeni su samo kako bi čitaocu obezvedili dodatne informacije. Autor nema nikakav uticaj na rad, politiku poslovanja i sadržaj drugih vebsajtova. Linkovi drugih vebsajtova su navedeni zbog informacija koje su bile tačne u vreme njihovog navođenja, a posetilac preuzima sav rizik ako odluči da poseti drugih vebsajtove putem navedenih linkova, kao i ukoliko nastavi da ih koristi.

Sadržaj dostupan na Sajtu

Sadržaj koji je dostupan na Sajtu pripada Autoru, a on podleže uslovima Zakona o zaštiti autorskih prava Republike Srbije. Korisnici ne bi trebalo da preuzimaju niti koristei Sadržaj ako se ne slažu sa navedenim odredbama. Sav sadržaj je tačan i aktuelan u momentu objavljivanja na Sajtu, ali Autor ne garantuje za njihovu potpunu ispravnost. Korisnici preuzimaju ili koriste Sadržaj sa Sajta na sopstveni rizik.

Izmena uslova korišćenja

Autor zadržava pravod da u svakom trenutku izmeni uslove korišćenja tako što će ažurirati tekst na stranici “Pravila korišćenja”. Korisnik će automatski biti obavezan novim uslovima korišćenja sadržanim u izmenama, pod pretpostavkom da korisnik periodično posećuju stranicu “Pravila korišćenja” kako bi ostao upoznat sa trenutno važećim uslovima korišćenja.

Na vrh

Treba vam savet?

Tu sam da vam pomognem

Ukoliko imate pitanja ili želite da zakažete pregled možete da pozovete 064 500-4-300 ili danam pošaljete poruku ispod