UTISCI PACIJENATA

Dots
icon_5

Profesor Bjelović mi je prvi put operisao ahalaziju pre 14 godina, kada mi je spasao život, jer nisam mogao ništa da jedem i pijem. Operisana sam krajem januara 2024. godine i oduševila me je profesorov pristup problemu, posvećenost, profesionalnost, kao i odnos prema meni kao pacijentu. Još je rano govoriti o rezultatima operacije, iako se već osećam mnogo bolje, ali sam prilično siguran da će mi život biti mnogo bolji nego do što je bio pre. Profesoru dugujem veliko HVALA i želim mu uspeh u daljem radu.

Dragana P.

Esbjerg, 2024. godine

Za profesora Miloša Bjelovića sam saznao na osnovu više nezavisnih preporuka iz stučnih (medicinskih) krugova u Novom Sadu. U toku jedne operacije, kod mene je obavio više zahtevnih hiruških zahvata. Vrhunski je profesionalac i sva objašnjenja i instrukcije, koje sam pre i posle operacije od njega dobijao, bili su krajnje precizni i jasni. Mogućnost da me baš on operiše mi je puno pomogla u borbi sa teškom bolešću. Profesora Bjelovića bih, u tri reči, opisao i ovako: Svetski, a naš!

Nikola R.

u Novom Sadu, 2001. godine

Početkom oktobra 2020. godine operisala sam hiatus herniju metodom laparoskopije u Euromedik bolnici na Novom Beogradu. Operaciju je izvršio prof Miloš Bjelović, za kojeg mogu reći samo pohvale. Prije svega dobar čovjek koji nam je uvijek izašao u susret, a profesionalac u svom poslu koji sa svojim timom pomjera granice realnog i očekivanog. Hvala im na svemu. Operacija kao i sam oporavak prošli su bez problema. Nakon operacije prestali su problemi koje sam imala , dakle konstantno povraćanje nakon svakog obroka i osjećaj pritiska u grudima. Funkcionišem sasvim normalno, jedem sve, dok mi prije operacije većina namjernica nije odgovaralo. Sada, nakon operacije, osjećam se dobro i svakom bih preporučila ko ima ovakve probleme.

Nada Đ.

U Tesliću, 2021. godine

Posle totalne gastrektomije, resekcije jednjaka i limfadenektomije koja je obavljena 15.02.2021. godine, osećam se veoma dobro. Uz podršku i ogromnu profesionalnost prof Miloša Bjelovića, mogu da kažem da se moj problem uspešno razrešava. Zahvaljujem se u moje ime i ime moje porodice profesoru Bjeloviću, njegovim asistentima i kolektivnu Euromedik bolnice sa Novog Beograda.

Smiljka M.

U Somboru, 2021. godine

Ono što je dobro je što se zloćudni tumor želuca nalazi u fazi da se može operisati i uz totalnu gastrektomiju, ja verujem u potpuno izlečenje’’ – reči su doktora Bjelovića koje su mi pre godinu dana spasile život, jer nisu ostavile ni najmanju sumnju da uopšte može biti drugačije. Otvoren, pozitivan i iznad svega ljudski pristup dr Bjelovića je pomogao i meni i mojoj porodici da se lakše suočimo sa prvobitnim šokom usled dijagnoze kancera želuca. Dr Bjelović me je detaljno upoznao sa celim postupkom ovako radikalne operacije, odgovorio na sva moja pitanja i uverio me da je moguće nastaviti sa kvalitetnim životom i nakon uklanjanja kompletnog želuca. Razuverio me je u svim mojim sumnjama i strahovima da li ću zbog mojih godina (72.god) i generalno lošeg zdravstvenog stanja usled prethodnih operacija i bolesti izdržati ovu operaciju i ubedio da predaja bolesti nije opcija. Uz veliku stručnost doktora, kao i njegovog tima koji je brinuo o meni tokom postoperativnog toka, uspela sam da izdržim i da se oporavim, te da baš kao što je dr Bjelović na početku naše zajedničke borbe i rekao, danas budem potpuno izlečena. Uz veliku zahvalnost, sve najbolje Vam želim.

Smiljana V-M.

U Beogradu, 2021. godine

MEDIJI

Dots

Doktor koji pomera granice

RTS

Profesor dr Miloš Bjelović, jedini je hirurg u Srbiji i okruženju, koji radi operaciju kancera jednjaka bez ijednog velikog reza. Mogao je da radi u Americi, Japanu, ali on je izabrao Vojno medicinsku akademiju i Prvu hirušku kliniku u Beogradu.

pročitajte ceo tekst rts.rs…

RTS press članak Dr Milos Bjelovic

Koliko su opasni polipi u želucu, nose li rizik od karcinoma i kako se otkrivaju

Blic, Žena

Polipi u želucu mogu da nastanu i kod žena i kod muškaraca svih starosnih dobi, s tim da se učestalost pojave povećava sa starenjem, posebno nakon 65. godine života – kaže u razgovoru za eKlinika portal prof.dr Miloš Bjelović, digestivni hirurg

Pročitajte ceo tekst eklinika.telegraf.rs…

Dr Milos Bjelovic eklinika polipi

Naš čuveni HIRURG odgovara na najvažnija pitanja o RAKU DEBELOG CREVA

Blic, Žena

U našoj zemlji godišnje od rak debelog creva oboli više od 4.500 ljudi, što ga čini drugim najčešćim tumorom. Kada se otkrije na vreme, stopa izlečenja je visoka.

Pročitajte ceo tekst zena.blic.rs…

Dr Milos Bjelovic Blic Zena

Poremećaji ishrane poput anoreksije i bulimije, najsmrtonosnije

Radio Televizija Vojvodine

…Doktor Miloš Bjelović, jedan od pionira lečenja gojaznosti na ovim prostorima i jedan od najuvaženijih stručnjaka u oblasti minimalno invazivne hirurgije gornjeg digestivnog trakta, kaže da…

Pogledajte prilog na YouTube kanalu RTV…

Doktor Milos Bjelovic Gojaznost RTV

U Kliničkom centru uvedene nove hirurške metode

VIJESTI

…Iz KCCG su rekli da te operacije uspješno izvode hirurzi Centra za digestivnu hirurgiju Hirurške klinike Predrag Bajić i Miljan Zindović, zahvaljujući višegodišnjoj uspješnoj saradnji i edukaciji od strane eksperta u minimalno invazivnoj hirurgiji Miloša Bjelovića i njegovog saradnika Dragana Gunjića iz Beograda…

pročitajte ceo tekst na Vijesti.me…

Vijesti me Milos Bjelovic klinicki centar Crna Gora

Gorite li od gorušice?

BN TELEVIZIJA

Ključno pitanje za koji će mnogi reći da i nije ozbiljan problem, mnogi žive sa gorušicom i ne shvataju to ozbiljno, ali koliko je to zaista ozbiljan problem? Odgovor daje prof. dr. Miloš Bjelović u gostovanju na BN Televiziji.

pogledajte gostovanje…

BN Televizija dr Milos Bjelovic

Difuzni karcinom želuca se razvija i godinama pre ispoljavanja simptoma

EKLINIKA (TELEGRAF.RS)

Sa samo 52 godine života od difuznog karcinoma želuca preminuo je Radovan Radaković, nekadašnji golman „Partizana“, a o mogućim uzrocima bolesti i lečenju za eKlinika portal govori prof. dr Miloš Bjelović, specijalista opšte, digestivne hirurgije

pročitajte ceo tekst eKlinika.telegraf.rs…

eklinika dr milo bjelovic difuzni karcinom

Dr Miloš Bjelović, naš čuveni hirurg: Operaciju ne radi ni zemlja, ni bolnica, već doktor

NEDELJNIK

Problem gojaznosti je jedna od najčešćih zdravstvenih tema a nekadašnje priče o dijetama zamenile su priče o operacijama gojaznosti koje su sve popularnije i o kojima razmišlja sve više ljudi.

O tome za Nedeljnik priča profesor dr Miloš Bjelović iz Euromedik bolnice, jedan od naših najvećih eksperata za hirurgiju gornjeg digestivnog trakta (jednjaka i želuca) i hirurško lečenje gojaznosti.

pročitajte ceo tekst nedeljnik.rs…

DrMilosBjelovicNedeljnik

Polipi na debelom crevu su benigne izrasline koje mogu da iniciraju karcinom

EKLINIKA (TELEGRAF.RS)

Polipi na debelom crevu mogu da se jave u svim starosnim dobima i kod oba pola, ali je učestalost ipak veća nakon pedesete godine života, naglašava profesor dr Miloš Bjelović, specijalista opšte, digestivne hirurgije.

pročitajte ceo tekst telegraf.rs…

Polipi na develom crevu su benigne izrasline

ZAHVAT SMANJENJA ŽELUCA NIKAD POPULARNIJI...

B92, PRVA

“Statistika kaže da je povećan broj intervencija za dva puta u poslednjih 20 godina, ali broj komplikacija se smanjio za 100 puta”, rekao je dr Miloš Bjelović, ali istakao da se te brojke odnose na stručne centre.

pročitajte ceo tekst na B92…

Zahvat operacija smanjenja zeluca nikad popularniji

Operacije tumora traju i po pet sati

NOVOSTI

Profesor dr Miloš Bjelović o tumorima digestivnog trakta, važnosti rane dijagnostike i mogućnostima za lečenje: Retko kada se počinje klasičan zahvat, jer laparoskopski ne mogu da se uklone samo veliki tumori

24-časovno merenje kiselosti u jednjaku kojim se objektivizuje tip i intenzitet refluksa.

pročitajte ceo tekst novosti.rs…

Novosti press članak Dr Milos Bjelovic

PRVA HIRURŠKA NIJE STALA "Operacija tumora ne može da čeka da korona prođe...

BLIC

Odavno je objavljen rad o njegovih prvih sto operacija jednjaka i želuca. Jedini u regionu operiše i najzahtevnije zahvate, sa svojom ekipom i po Evropi, kako se to jednostavno objašnjava – “bez otvaranja”. Ipak, za profesora Miloša Bjelovića, hirurgija je nepresušni izazov.

Naš sagovornik, profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu, specijalista opšte i digestivne hirurgije, načelnik desetog odeljenja u Klinici za digestivnu hirurgiju – Prva hiruška, nije prestajao sa radom ni tokom epidemioloških pikova. 

pročitajte ceo tekst blic.rs…

Blic press članak Dr Milos Bjelovic

Svjetski poznat stručnjak u oblasti minimalno invazivne hirurgije operiše u zvorničkoj bolnici

INFOBIRAČ

Miloš Bjelović, svjetski poznat stručnak koji se bavi minimalno invazivnom hirurgijom izveo je danas tri operacije laparoskopskom metodom u JZU „Bolnica Zvornik“. Uz njega su bili zvornički hirurzi jer je cilj da se oni edukuju i u bliskoj budućnosti uvedu nove standarde laparoskopske hirurgije u ovoj ustanovi.

pročitajte ceo tekst infobirac.net…

Infobirac zvornik press članak Dr Milos Bjelovic

Uspješno izvedena laparoskopska operacija pankreasa

RTRS

Prva složena laparoskopska operacija pankreasa uspješno je izvedena i u zvorničkoj Opštoj bolnici. Istom metodom izvedena je i operacija jednjaka. Operacije je uz asistenciju zvorničkih ljekara izveo svjetski priznat stručnjak profesor doktor Miloš Bjelović.

pročitajte ceo tekst rtrs.rs…

RTRS press članak Dr Milos Bjelovic

URANAK1 I Ruke hirurga uskoro će zameniti robot I dr Miloš Bjelović

BN Televizija - Prof. dr Milos Bjelovic: Gorite li od gorušice?

TV MEDIKUS - Prof. dr Milos Bjelovic hirurgija gojaznosti

TV MEDIKUS - Prof. dr Milos Bjelovic Prva hirurska klinika KCS

Dr Milos Bjelovic Blic Zena
Na vrh

Treba vam savet?

Tu sam da vam pomognem

Ukoliko imate pitanja ili želite da zakažete pregled možete da pozovete 064 500-4-300 ili danam pošaljete poruku ispod